Zaterdag 11 november heeft het gezamenlijke wedstrijdteam van Kicboxing Groningen en Budocentrum Chikara deelgenomen aan het Champions kickbokstoernooi in Wijk bij Duurstede. Voor iedereen was het hun eerste kickboks wedstrijd!

Team kickboxing Groningen

Aymilla Uzum (12 jaar) Mohammed Mansouri (13 jaar) Wesley de Vrij (14 jaar) Andi Mekel (15 jaar) Haider Fathallah (17 jaar) Sem Berghuis (17 jaar) 

Team Chikara

Amy Plat (10 jaar) en Sven Beertema (13 jaar) 

Na weken hard trainen en zware voorbereidingen bij Kicboxing Groningen konden zij hun krachten meten met circa 230 deelnemers afkomstig uit geheel Nederland en België. Kunnen wij zeggen dat onze kickboks kanjers super hebben gepresteerd! 

De insteek van dit kickbokstoernooi is om (beginnende) kickboksers ervaring op te laten doen. Niet zo zeer om de hardheid maar om de technieken van het kickboksen, dit was voor de vechters van ons even wennen omdat Gert Flik ze traint op meerdere disciplines, ze moesten dus op hardheid een paar stappen terug doen. Met maar liefst 20 a 25 partijen op één dag. Een geweldige ervaring!  Naar huis met een champions talenten beker (Sem Berghuis) en een geweldige team maar ook persoonlijke prestatie kunnen wij dan ook super trots zijn op onze vechters. 

Het volgende toernooi wordt waarschijnlijk in januari 2022 gehouden. Hier willen wij ook graag een met een aantal vechters naar toe. Meer info volgt, zodra de datum bekend is. Natuurlijk bedankt Kicboxing Groningen ook FIGHT-SPORTSWEAR voor de mooie outfits en Pouw Rent autoverhuur voor het vervoer en de meegereisde ouders / supporters. 
Kijk voor een uitgebreid fotoverslag op onze Facebook pagina.

SOCIAL MEDIA
Like en Volg ons en onze sponsoren op sociaal media  en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Blijf gezond! En sportief OSU

Met vriendelijke groet,

Gert Flik 
Kicboxing Groningen